Sharur SE Spectrum

A Sharur egy sumér szó, annyit jelent, "ezrek pusztítója". Ninuritu isten mágikus pörölyét hívták így. A Sharur – Thor kalapácsához hasonlóan – nagy távolságra tudott elrepülni önmagától, és hatalmas pusztító erővel rendelkezett. Ninuritu a pusztító pörölynek köszönhetően  istenharcossá változott, és legyőzte ellenségeit.

 

A mi egerünk is könnyen pusztító fegyverré válhat, ráadásul mérete, súlya és szimmetrikus formája ideális választássá teszi jobb és balkezes játékosok számára egyaránt.

 

A Sharur SE 4.000 DPI felbontású szenzort kapott, és 20G gyorsulást is pontosan le tud követni.

 

Az egéren 6 szabadon programozható gomb található, kézre illő helyeken.  Az egér formáját úgy terveztük meg, hogy intuitívan, ösztönös természetességgel lehessen használni az első pillanattól kezdve, jobb és bal kézzel egyaránt.

A kattintások precizitásáról az Omron kapcsolók gondoskodnak, ezeket hosszú élettartamra, 10 millió kattintásra tervezték.

 

Az állítható RGB világítás stílusosan veszi körbe az egeret,  a felület puha, kellemes tapintású bevonatot kapott.

A számításokat egy 32 bites ARM Cortex processzor végzi, 512 KB belső memória segítségével, mind hat gomb külön programozható.

 

A stabil kapcsolatot egy aranyozott USB csatlakozó biztosítja.

Vedd szemügyre a technikai részleteket, próbáld ki valamelyik partnerünknél a kiállított darabot te magad. Látni fogod, hogy nem volt szerénytelenség a részünkről a pusztítás pörölyéről elnevezni ezt az egeret.